Betonbestrating kopen: waarom eigenlijk?

Wil je betonbestrating kopen? Dan ben je natuurlijk aan het juiste adres bij Nudetuin. Wij hebben een mooi assortiment tuintegels en terrastegels in diverse varianten en van verschillende merken. Gaat je voorkeur uit naar betonbestrating? Dan staat er een ruime collectie voor je klaar. Je kunt bij ons betonbestrating kopen via de webwinkel, maar je bent ook altijd welkom in de showtuin in Wageningen. Wij geven je graag inzicht in een aantal belangrijke voordelen van betonbestrating.

 

Betonbestrating is ook veilig bij nat weer

Veel soorten bestrating worden glad als het flink geregend heeft. Zeker als er plassen ontstaan kun je lelijk vallen. Dit kun je voorkomen door betonbestrating te kopen. Deze bestrating kan regenwater effectief afvoeren, waardoor de tegels niet glad worden en je gewoon voldoende grip houdt.

 

Temperatuurverschillen hebben geen invloed

In Nederland hebben we te maken met een sterk wisselend klimaat. De buitentemperatuur van vandaag kan wel 10 graden Celsius (of meer) hoger of lager zijn dan de temperatuur gisteren. Niet alle soorten tuintegels zijn hier goed tegen bestand. Tuintegels kunnen breken en barsten door grote temperatuurverschillen en vooral door strenge vorst. Koop je bij ons betonbestrating, zoals de Premiton Linea La Palma, dan hoef je hier niet voor de vrezen. Deze bestrating kan uitstekend omgaan met zowel hoge als zeer lage temperaturen.

 

Betonbestrating kopen voor minimaal 20 jaar

Er zijn mensen die het liefst elk jaar andere bestrating in de tuin (laten) leggen, gewoon om met de trends mee te gaan. Maar wat nu als je daar helemaal niets voor voelt en je gewoon zo lang mogelijk met tuintegels wilt doen? Dan kun je zeker ook betonbestrating kopen. De gemiddelde levensduur bedraagt maar liefst 20 tot wel 25 jaar, dus je hebt er echt voor heel lange tijd geen omkijken meer naar. De kwaliteit en de optimale draagkracht blijven al die tijd behouden, dus je kunt er zorgeloos van genieten.

 

Betonbestrating in mooie, sfeervolle kleuren

Er wordt wel eens gedacht dat betonbestrating er ook echt uitziet als beton. Dit kan zeker het geval zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Demiton Extra XS Capiche, welke goed laat zien dat er ook andere mooie kleuren beschikbaar zijn. Je kunt je tuin inrichten met de kleuren die jij mooi vindt, ook als je kiest voor betonbestrating.

 

Betonbestrating is er ook in old look

Soms vraagt een pand om een bestrating die er oud uitziet. Het komt het complete plaatje ten goede. Dan is het goed om te weten dat er ook varianten betonbestrating zijn die een old look hebben, zoals onze Tumbelton EXTRA trommelsteen. De bestrating is nieuw, maar ziet eruit alsof het er al jarenlang ligt. Zeker voor oudere woningen en panden is dit een fantastische keuze.

 

Direct betonbestrating kopen die bij je tuin past

Wil jij ook betonbestrating kopen en ben je benieuwd naar ons assortiment? Je kunt onze complete collectie online bekijken en, indien gewenst, direct een bestelling plaatsen. Wil je de betonbestrating eerst zelf bekijken? Dat kan ook! Je bent van harte welkom in onze showtuin. Kom gerust eens langs! Voor meer informatie of advies kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.