7 composiet voordelen: schuttingen en terrasplanken

De composiet voordelen zijn groot, waardoor steeds meer mensen kiezen voor schuttingen, tuinschermen, vlonderplanken of terrasplanken van composiet. Nudetuin levert deze producten van composiet en weet daarom alles van de belangrijke voordelen van composiet. Denk bijvoorbeeld aan de eenvoudige installatie zonder speciaal gereedschap of de mogelijkheid om de kleur naar wens aan te passen. Zo zijn er meer interessante composiet voordelen waar we je graag kennis mee laten maken.

 

Dit zijn de belangrijkste composiet voordelen

We noemden net al even wat composiet voordelen, maar er zijn meer voordelen waar je van kunt genieten als je een schutting of tuinscherm van composiet neemt. Dit geldt natuurlijk ook voor de vlonder- en terrasplanken van composiet. Hieronder vind je de 7 belangrijkste composiet voordelen.

 

1. Composiet is onderhoudsarm

Je hoeft niet veel tijd te besteden aan het onderhouden van composiet. Het materiaal trekt geen ongedierte aan en houdt ook algen weg van het materiaal. Je hoeft niet bang te zijn voor groene aanslag of vlekken door het onstuimige Nederlandse weer.

 

2. Het gaat jarenlang mee

Composiet is een zeer duurzaam materiaal dat jarenlang vasthoudt aan de originele kwaliteit. Je kunt veel jaren plezier hebben van een terras of schutting van composiet zonder dat het materiaal gaat verkleuren, krommen of op andere wijze aan kwaliteit gaat verliezen. Na jaren ziet het er nog steeds als nieuw uit.

 

3. Splijt- en splintervrij materiaal

Composiet is volledig splijt- en splintervrij. Aan een schutting of terras van composiet vind je geen scherpe delen waar jij je aan kunt bezeren. Je hoeft niet bang te zijn dat kinderen of huisdieren last krijgen van splinters door het lopen op composieten terrasplanken, bijvoorbeeld.

 

4. Diverse keurmerken en certificeringen

De composieten producten die wij leveren voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn daarom voorzien van diverse keurmerken en certificaten. Het composiet is Europees CE gekeurd en wordt geleverd met een Kwaliteitskeur ISO 9000 en een ISO 14000 certificering.

 

5. Composiet behoudt de oorspronkelijke kleur

Wil je een donker schutting van composiet? Dat kan. Kies je liever voor een lichte kleur? Dat is ook mogelijk. Dit geldt voor de schuttingen, tuinschermen, vlonder- en terrasplanken van composiet. Het is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor je het makkelijk aanpast aan de sfeer die bij jou past. Daarnaast kun je erop rekenen dat het composiet de oorspronkelijke kleur behoudt. Het verkleurt niet in de loop der jaren.

 

6. Een zeer lange fabrieksgarantie

De kwaliteit van de composieten producten die je bij Nudetuin kunt kopen ligt bijzonder hoog. Hier is geen twijfel over mogelijk. Dit is ook te zien aan de extreem lange fabrieksgarantie die je erop krijgt. Je profiteert namelijk van een garantietermijn van maar liefst 25 jaar.

 

7. Snel genieten van de composiet voordelen

Bestel jij je schuttingen, tuinschermen, vlonderplanken of je terrasplanken van composiet bij Nudetuin? Dan kun je rekenen op een snelle levering. Je kunt er dan ook snel mee aan de slag. Wil je de klus liever uitbesteden? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Neem in dat geval gerust contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend door te nemen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze showtuin in Wageningen. Wij laten je graag verder kennismaken met de belangrijkste composiet voordelen.